Boven de €25,- gratis verzending in Nederland en België

Hoofdkussens

Zoek je een goed hoofdkussen? Bij Seashelltextiel vind je het beste hoofdkussen dat past bij jouw manier van slapen, het matras en je gewicht. We hebben kussens die geschikt zijn voor zijslapers, rugslapers en buikslapers. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten hoofdkussens met een synthetische vulling en unieke eigenschappen. Kies ook voor optimaal slaapcomfort met het juiste hoofdkussen van Seashelltextiel.

Toont alle 4 resultaten

Alle filters weergeven
Categorieën
Afmetingen
Kleur
Materiaal
Merk
Aantal

Voor iedereen het perfecte hoofdkussen

In ons assortiment hebben we 3 soorten hoofdkussens, elk voor een ander type slaper. Welk hoofdkussen perfect bij jou past, is grotendeels afhankelijk van je slaaphouding. Een goed hoofdkussen ondersteunt namelijk jouw manier van slapen. Als je vaak uiteindelijk op je rug in slaap valt, dan is het belangrijk om te kiezen voor een stevige kussen die veel ondersteuning biedt.

Een buikslaper heeft over het algemeen een iets zachter en dunner hoofdkussen nodig. Als je een zijslaper bent, dan raden we aan om te gaan voor een steviger en dikker hoofdkussen voor een goede ondersteuning van je nek.

SlaaphoudingHet beste hoofdkussen
ZijslaperHoofdkussen Hotel
RugslaperHoofdkussen Box
BuikslaperHoofdkussen Bamboo

Afmeting hoofdkussens & kussenslopen

De standaard afmeting van hoofdkussens is 60×70 cm. De hotelkussens en bamboekussens zijn verkrijgbaar in deze maat. De boxkussens in ons assortiment hebben de afmeting 50×60 cm. Voor elk van deze afmetingen verkopen we ook bijpassende kussenslopen.

Materiaal hoofdkussens

Al onze kussens zijn gevuld met een synthetische vulling. De stevigheid van deze soort vulling hangt volledig samen met het vulgewicht van de kussens. We maken gebruik van een synthetische vulling en niet van bijvoorbeeld donzen vullingen, omdat dons allergische reacties kan veroorzaken. Een synthetische vulling is compleet anti-allergie.

Hoofdkussen wassen

Net zoals je andere beddengoed, is het verstandig om je hoofdkussen regelmatig te wassen. Kwijl, zweet en haarproducten kunnen door de kussensloop dringen en je kussen behoorlijk vies maken. Onze hoofdkussens zijn eenvoudig te wassen in de wasmachine. Bekijk het label om te zien wat de maximale temperatuur mag zijn.

Hoofdkussens kopen bij Seashelltextiel

Bestel je nieuwe hoofdkussens en bijpassende kussenslopen eenvoudig en snel bij Seashelltextiel. Je kunt gebruikmaken van de handige zoekfilter om je favoriete kussens snel te vinden. Plaats je je bestelling voor 12:00 uur, dan heb je ze morgen al in huis. Als je in België woont, dan kun je je hoofdkussens binnen 48 uur op je bed leggen.

Over ons

Het kwaliteitstextiel van Seashell brengt rust en comfort in het drukke dagelijks leven. Zachte, dikke handdoeken voor in de badkamer, vrolijke en stijlvolle thee- en keukendoeken en zacht beddengoed om bij weg te dromen… Onze producten zijn door iedereen geliefd en passen bij elk interieur!

Contactgegevens

Jericholaan 14B
5625 TH Eindhoven
Nederland

T +31 (0) 40 248 6820
E sales@seashelltextiel.nl
Ma – Vr : 9.00 – 17.00 uur

 

© 2023 Seashelltextiel