Boven de €25,- gratis verzending in Nederland en België

Bezorgen en status bestelling

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail vind je een Track&Trace link waarmee je je bestelling kunt volgen.

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over bezorging en de status van je bestelling. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice per mail sales@seashelltextiel.nl of bel +31 (0) 40-2487483

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten voor Nederland zijn € 5,95 en voor België € 6,95. Bij bestellingen boven de € 25,- is verzending in Nederland en België gratis.

Wat is de levertijd?

Op het moment dat wij je order hebben ontvangen gaan wij ons best doen jouw gekochte Seashell producten zo snel mogelijk te verzenden. Binnen Nederland hanteren wij een levertijd voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Voor België is de levertijd voor 12.00 uur besteld binnen 2 werkdagen  in huis.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Onze prioriteit gaat er naar uit om de zending zoals afgesproken de volgende dag te leveren via onze partner DPD. Het kan gebeuren dat we een andere vervoerder inschakelen, mocht dit noodzakelijk zijn om je pakketje op tijd te leveren.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben op moment van bezorgen?

De vervoerder laat een niet-thuis bericht achter. Wanneer het niet gelukt is het pakket bij u af te leveren gaat het pakket naar dichtstbijzijnde afhaalpunt, deze is zichtbaar in Track&Trace, het pakket blijft hier 7 dagen ter beschikking om af gehaald te worden. Hierna zal het pakket retour afzender gaan.

Hoe weet ik waar mijn bestelling is?

Zodra je bestelling onderweg is, krijg je automatisch een mailtje van ons. In deze e-mail vind je ook een Track&Trace link waarmee je je bestelling kunt volgen.

 

 

Over ons

Het kwaliteitstextiel van Seashell brengt rust en comfort in het drukke dagelijks leven. Zachte, dikke handdoeken voor in de badkamer, vrolijke en stijlvolle thee- en keukendoeken en zacht beddengoed om bij weg te dromen… Onze producten zijn door iedereen geliefd en passen bij elk interieur!

Contactgegevens

Jericholaan 14B
5625 TH Eindhoven
Nederland

T +31 (0) 40 248 6820
E sales@seashelltextiel.nl
Ma – Vr : 9.00 – 17.00 uur

 

© 2023 Seashelltextiel